Da biste pomogli gostima da pobede letnje vrućine   predlažem vam nekoliko fantastičnih rešenja. Obratite pažnju na ove trendove, jer pored toga što osvežavaju oni odlično dopunjuju vašu dekoraciju.

 

Ledene poslastice

U vrelim letnjim danima, sladoled jedemo u neograničenim količinama. Poslužite goste kuglama voćnih sladoleda najrazličitijih ukusa. Posebno su privlačni i ledeni sladoledi na štapićima. Pronađite mesto za hladnjak sa sladoledima i angažujte poslastičara koji će gostima ispunjavati želje.

desert na svadbi sladoled

ledene poslastice na svadbi

letnje osvezenje svadba

ledene poslastice svadba

sladoled letnja svadba

sladoled na svadbi

 

Osvežavajuća pića

Ukusna osvežavajuća pića su must have na letnjem venčanju. Bezalkoholni kokteli, limunade i oranžade samo su neka od njih. Za dodatni šmek nabavite led u boji i sa ukusom voća u fensi oblicima poput srca, zvezda, cveta…
letnja svadba pice

osvezavajuci napitak na svadbi

pice na svadbi

osvezvajuci napitak na letnjoj svadbihladni napitak svadba

osvezenje na letnjoj svadbi

 

Lepeze

Ukoliko osvežavajuće poslastice i pića nisu dovoljni da rashlade vaše goste, nabavite ukrasne lepeze. One mogu biti napravljene od papira, plastike, tkanine. Ukrasite ih čipkom i ispišite inspirativnu poruku, poruku zahvalnosti gostima ili vaša imena i datum venčanja. Pored toga što će se rashladiti njima, gosti će ove lepeze poneti sa sobom kao poklon i uspomenu na vaše venčanje.

letnja svadba lepeze

osvezenje na letnjoj svadbi

pokloncici za goste lepeza

svadba na leto

pokloni za goste na svadbionewed.ru, pinterest
Advertisements